BØGERNE


IMG_4635.JPG

HACK DET!
Er en projekthåndbog til unge kulturskabere. Bogen giver dig en introduktion til ungekultur og beskriver, hvordan kulturprojekter bevæger sig fra A->Z.

Bogen er fyldt med viden om projektledelse og en lang række værktøjer, der kan bruges i praksis. Derudover indeholder bogen interviews med seje unge kulturaktører, som fortæller deres historie og giver tips og tricks.

Bogen slutter af med et kapitel henvendt til erfarne kulturmagere og voksne, der arbejder med at skabe rammer for ungekultur. Her gives gode råd til, hvordan ungekultur kan understøttes af voksne og erfarne unge, fremfor at blive overstyret.

Køb bøgerne via vores crowdfunding-kampagne inden d. 4. oktober. Læs et preview af bogen her.

IMG_4624.JPG

DEN LILLE PROJEKTHÅNDBOG
Den lille projekthåndbog til unge kulturskabere er en no-bullshit udgave af HACK DET! Her har vi skåret helt ind til benet i projektprocessen og giver dig i lommeformat det allervigtigste, du skal vide, når du laver kulturprojekter.

Bogen indeholder hands-on værktøjer og introduktioner til de forskellige faser i projekter.

Den lille projekthåndbog kan downloades frit og printes her.


SÅDAN FÅR DU FINGRE I ET EKSEMPLAR AF BØGERNE!

Første oplag af bøgerne er allerede udsolgt, da de er doneret af Tuborgfondet, som har støttet hele projektet. De bøger er blevet uddelt gratis til unge kulturskabere i hele landet.

2. oplag bliver crowdfunded og sendt ud, så snart bøgerne har nået deres mål. Vi forventer at kunne udsende bøgerne i løbet af oktober ‘19 til alle, der har bestilt.

Bøgerne er designet af USE STUDIO i Aarhus og trykt i Danmark på Narayana Press. Papiret er fra Munken, som producerer bæredygtigt højkvalitets papir.

Bøgerne er derfor super lækre, og vi kan kun anbefale at få hænderne i de fysiske original udgaver.

Læs mere om, hvordan du bestiller bøgerne her!

baby.png